Tisztelt Érdeklődő!


Társaságunk - a Hetes Kft. - udvari játékok, kert- és parkberendezési tárgyak tervezésével és kivitelezésével foglalkozik.

Célunk a megrendelő igényeinek tökéletesen megfelelő, esztétikus, környezetbe illeszkedő termékek előállítása akácfából és fenyőfából egyaránt.

A játszóeszközöket az MSZ EN 1176. szabvány előírásainak figyelembevételével tervezzük és kivitelezzük.
Társaságunk nem csak a játszótéri eszközök gyártását, hanem külsős szakemberek segítségével játszóterek tervezését, telepítését is vállalja.

A termékeink környezetbarát, többfunkciós játszóeszközök a magabiztosság megszerzésének lehetőségét nyújtják a gyermekeknek.

Cégünk 2008. évtől felvállalt képviselete révén forgalmaz kültéri fittness eszközöket is, melyeket egyaránt ajánljuk iskolák udvarába, közterekre, panziók, üdülők udvarába, ifjúsági táborokba és nem utolsó sorban strandok, élményfürdők, szabadidő parkok területére.
A magánszemélyeknek ajánlott eszközök nem minden esetben rendelkeznek tanúsítvánnyal. A közületeknek ajánlott játszótéri eszközök megfelelnek az MSZ EN 1176. szabvány előírásainak.
Munkánkat a folyamatos megújulás az igényes fejlődés jellemzi. Társaságunk egyik tagja ját- szótéri szakértő, aki tudásával elősegíti a szabvány előírásainak megfelelő késztermék létre-hozását.


Tájékoztatom Önöket, hogy a képek az F5 gomb megnyomásával kinagyíthatja!

Hívjon, keresse termékeinket!