Rólunk

KÖSZÖNTJÜK OLDALUNKON!

 

Vállalkozásunk 1991-ben alakult.  Játszótéri eszközök és kerti  fajátékok  tervezésével és kivitelezéséve foglalkozunk.  Tevékenységünket  folyamatos  és igényes fejlődés jellemzi, minek köszönhetően mára már a piac ismert és egyben meghatározó cégévé váltunk.

Vállalkozásunk elsősorban önkormányzatok, óvodák és iskolák részére  állított össze  eszközöket, így például  játszóterek, utcabútorok, stb. melyek az érvényben lévő szabvány előírásainak megfelelnek.

Természetesen a magánszemélyes játékok és kerti kiegészítők  megrendelése esetén is készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.  pl:  szanetlik, ülőgarnitúrák, egyedi játékelképzések megvalósítása, stb.

2008 óta importálunk  fém tartószerkezetü  játszótéri eszközöket és kültéri fitness eszközöket is, melyre  egyre nagyobb igény mutatkozik a közületek részéről. Vállalkozásunk nagyon szorgalmazza a „felnőtt játszótér” létesitését, mert nincs annál jobb, ha tiszta, oxigéndús levegőn mozoghatnak a felnőttek  a fitness eszközökön, ezáltal a testük minden izomcsoportját megmozgathatják.

A termékek tervezésekor különösen nagy figyelmet forditunk arra, hogy gyermekeink mozgás-  és egyensúlyérzékét fejlesszük,  szerepjátékra   alkalmas eszközöket is  gyártunk, minek köszönhetően közösség összekovácsoló  szerepe van és próbálunk olyan játszóeszközöket kifejleszteni, amivel személyiségüket fejlesztjük.

Az eszközeink  biztonságosak, melyet  megfelelőségi tanúsitvánnyal  is igazolunk, tehát az európai szabványok előirásainak megfelelnek (MSZ EN 1176. és 1177 szabvány).

Eszközeink összeállításánál természetes alapanyagokat használunk, elsősorban   borovi fenyőt, melyet impregnáló szerrel  telítettek. A felületét  vizes bázisú lazúrral kezeljük.  Használunk még akácoszlopot is, bár azt az akácfa tulajdonsága  miatt gyermekjátéknak nem ajánljuk  (repedése   és  állandó karbantartási igénye miatt).

2011 évben beindítjuk webshopunkat, melyet a  www.fajatszoter.com  weboldalon érhetnek el kedves vásárlóink.

 

Vásárlóink részére az alábbi szolgáltatást tudjuk nyújtani:


  • A megrendelt terméket leszállítjuk, kérésre letelepítjük.  A telepítés költsége az eszköz  helyszíni szereléséből, talajhoz történő rögzítéséből, valamint a  leszállítás költségéből tevődik össze.
  • Amennyiben szükséges, úgy elkészítjük a  játszótér tervdokumentációját egyedi megállapodás alapján.
  • Valamennyi érdeklődőnek ingyenes szaktanácsadással áll rendelkezésre játszótéri eszköz szabványosítási szakértőnk.
  • Pályázatok összeállításánál segítséget nyújtunk a pályázati feltételeknek megfelelő dokumentumok rendelkezésre bocsátásával.
  • Külön megállapodás keretében az általunk telepített játszóeszközök karbantartását vállaljuk.

 

Felhasznált alkatrészek, kiegészítők:

 Az alkatrészeket és kiegészítőket kiváló alapanyagokból, minőségi színvonalon építjük össze és forgalmazzuk.

A hálós mászókákat  vandálbiztos – acélbetétes műanyag – kötélből készítjük, melyet műanyag csomópont rögzítéssel tesszük még biztonságosabbá.

A felhasznált láncok a vonatkozó előírásoknak megfelelnek, nagy teherbírásúak, kiváló minőségűek.

A csavarvégeket ledugózzuk és/vagy speciális zárt fejű csavarokkal dolgozunk.

Az acélköteleket és acélbetétes köteleket szorítókengyelbe, illetve hüvelybe helyezzük.

 

Szerkezeti megoldások:

Az eszközök tervezésénél  a szabványnak való megfelelés mellett a nagy teherbírás, a masszív szerkezet kialakítása a cél.


Tisztelt Érdeklődő!

 Bízunk  abban, hogy kínálatunk megfelel elvárásaiknak és megtalálják  a keresett játékot, vagy játékalkatrészt. Amennyiben egyedi termékre lenne szükségük, úgy kérjük, vegyék  fel  velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk igényeik megvalósításában.