Ajánlatkérés

Bemutatkozás
" HA UNATKOZIK A GYEREK, A HETES -SEL ÉPÍTESS JÁTSZÓTERET!" 

 

Vállalkozásunk - a Hetes Kft - 1991. óta foglalkozik játszótéri eszközök gyártásával, kerti fajátékokkal és parkberendezéssel. Igény merült fel a kültéri fitnesz eszközökre és kutyfuttatókra, ezért 2008-ban bővítettük kínálatukat, hogy a család minden tagja megtalálja számára aktív pihenést.

Vállalkozásunk két 400 m2-es műhelycsarnokban a legkorszerűbb fa- és fémipari gépekkel, szállítóeszközökkel és nem utolsó sorban szakemberekkel dolgozik.

Cégünk családi vállalkozás, minek következtében a fiatalabb családtagok által a gyártás és forgalmazás hosszú évekre biztosított. Szakember gárdánk között dolgozik játszótéri eszköz szabványossági szakértő is.

Vállalkozásunk a fenti témakörben kérés esetén akár teljes kivitelezéssel áll az Önök rendelkezésére a telepítésen, ütéscsillapító felület kialakításán át a használatbavételi engedély megszerzéséig.

Kínálatukban szereplő eszközök mindegyike megfelel az ide vonatkozó szabvány előírásainak és rendelkeznek akkreditált minősítő intézet által kiadott megfelelőségi tanúsítvánnyal. (MSZ EN 1176 és 1177 szabványnak és MSZ EN 16630:2015)

Eszközeink összeállításánál természetes alapanyagokat használunk, elsősorban   borovi fenyőt, melyet impregnáló szerrel  telítettek. A felületét  vizes bázisú lazúrral kezeljük.  Használunk még akácoszlopot is, bár azt az akácfa tulajdonsága  miatt gyermekjátéknak nem ajánljuk  (repedése   és  állandó karbantartási igénye miatt).
 

Kérdéseivel, kéréseivel keressen bennünket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén: 

Telefon: +36 76 508-941 ;  Mobil: +36 70 319-7803

Email: info@fajatszoter.hu

 

Vásárlóink részére az alábbi szolgáltatást tudjuk nyújtani:

  • A megrendelt terméket leszállítjuk, kérésre letelepítjük.  A telepítés költsége az eszköz  helyszíni szereléséből, talajhoz történő rögzítéséből, valamint a  leszállítás költségéből tevődik össze.
  • Amennyiben szükséges, úgy elkészítjük a  játszótér tervdokumentációját egyedi megállapodás alapján.
  • Valamennyi érdeklődőnek ingyenes szaktanácsadással áll rendelkezésre játszótéri eszköz szabványosítási szakértőnk.
  • Pályázatok összeállításánál segítséget nyújtunk a pályázati feltételeknek megfelelő dokumentumok rendelkezésre bocsátásával.
  • Külön megállapodás keretében az általunk telepített játszóeszközök karbantartását vállaljuk.

 

Felhasznált alkatrészek, kiegészítők:

 Az alkatrészeket és kiegészítőket kiváló alapanyagokból, minőségi színvonalon építjük össze és forgalmazzuk. 

Szerkezeti megoldások:

Az eszközök tervezésénél  a szabványnak való megfelelés mellett a nagy teherbírás, a masszív szerkezet kialakítása a cél.


Tisztelt Érdeklődő!

 Bízunk  abban, hogy kínálatunk megfelel elvárásaiknak és megtalálják  a keresett játékot, vagy játékalkatrészt. Amennyiben egyedi termékre lenne szükségük, úgy kérjük, vegyék  fel  velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk igényeik megvalósításában.

OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket használunk. Ha egyetértesz, folytasd a böngészést. További információ